..........
shadow_fix

Solarlux balkon- en geveloplossingen met geïsoleerde modulaire systemen

Producent en ontwikkelaar Solarlux biedt een economische oplossing bij het vormgeven van balkons en gevels. Naast een ongeïsoleerde variant biedt Solarlux nu ook een geïsoleerde versie aan als prefab oplossing.

SL Modulair combineert geïsoleerde borstweringen met variabel te openen beglazing. Hierdoor wordt het balkon een volwaardig bruikbare ruimte. Uw- waarden t/m 1,7 W/m2K zijn met gebruikelijk isolatieglas (Ug = 1,1 W/m2K) realiseerbaar. De voornamelijk voorhangend geconstrueerde gevelelementen, worden inbouw klaar aangeleverd. Een voordeel bij nieuwbouw en renovatie projecten, want de montagetijden worden hierdoor gereduceerd.

Door de vouwwand blijft het beoogde balkon effect behouden. Opzij gevouwen oogt het open zonder storende stijlen. Het systeem realiseert met zijn smalle profielen een fijnmazig aanzicht. De materialen garanderen een hoge dichtheid tegen regen en wind. Speciale scharnierpennen worden ingezet als reinigingsbeslag, zodat de vouwdelen van binnenuit te reinigen zijn. 

De modulaire bouwwijze overtuigt door maatwerk en zijn veelvoud aan ontwerpmogelijkheden, zodat het aan de complexe wensen van architecten en bouwers kan voldoen.

Solarlux heeft zich als doel gesteld architecten en bouwondernemingen bij de complexe bouwplanning en -afwikkeling te ondersteunen. Voor een vlekloze coördinatie is het noodzakelijk een competente partner te hebben. Dit is vaak voor veel opdrachtgevers een beslissende economische en ontlastende factor.

Meer informatie: www.solarlux.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam