Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Solarlux balkon- en geveloplossingen met geïsoleerde modulaire systemen

24 januari 2010
Producent en ontwikkelaar Solarlux biedt een economische oplossing bij het vormgeven van balkons en gevels. Naast een ongeïsoleerde variant biedt Solarlux nu ook een geïsoleerde versie aan als prefab oplossing.
LEES VERDER

SL Modulair combineert geïsoleerde borstweringen met variabel te openen beglazing. Hierdoor wordt het balkon een volwaardig bruikbare ruimte. Uw- waarden t/m 1,7 W/m2K zijn met gebruikelijk isolatieglas (Ug = 1,1 W/m2K) realiseerbaar. De voornamelijk voorhangend geconstrueerde gevelelementen, worden inbouw klaar aangeleverd. Een voordeel bij nieuwbouw en renovatie projecten, want de montagetijden worden hierdoor gereduceerd.

Door de vouwwand blijft het beoogde balkon effect behouden. Opzij gevouwen oogt het open zonder storende stijlen. Het systeem realiseert met zijn smalle profielen een fijnmazig aanzicht. De materialen garanderen een hoge dichtheid tegen regen en wind. Speciale scharnierpennen worden ingezet als reinigingsbeslag, zodat de vouwdelen van binnenuit te reinigen zijn. 

De modulaire bouwwijze overtuigt door maatwerk en zijn veelvoud aan ontwerpmogelijkheden, zodat het aan de complexe wensen van architecten en bouwers kan voldoen.

Solarlux heeft zich als doel gesteld architecten en bouwondernemingen bij de complexe bouwplanning en -afwikkeling te ondersteunen. Voor een vlekloze coördinatie is het noodzakelijk een competente partner te hebben. Dit is vaak voor veel opdrachtgevers een beslissende economische en ontlastende factor.

Meer informatie: www.solarlux.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Kozijnadvies
Profiteer met uw VvE nu ook van de uitgebreide subsidiemogelijkheden.

ZOEKSUGGESTIES