Solarlux balkon- en geveloplossingen met geïsoleerde modulaire systemen

Producent en ontwikkelaar Solarlux biedt een economische oplossing bij het vormgeven van balkons en gevels. Naast een ongeïsoleerde variant biedt Solarlux nu ook een geïsoleerde versie aan als prefab oplossing.

Gepubliceerd: 24 januari 2010

SL Modulair combineert geïsoleerde borstweringen met variabel te openen beglazing. Hierdoor wordt het balkon een volwaardig bruikbare ruimte. Uw- waarden t/m 1,7 W/m2K zijn met gebruikelijk isolatieglas (Ug = 1,1 W/m2K) realiseerbaar. De voornamelijk voorhangend geconstrueerde gevelelementen, worden inbouw klaar aangeleverd. Een voordeel bij nieuwbouw en renovatie projecten, want de montagetijden worden hierdoor gereduceerd.

Door de vouwwand blijft het beoogde balkon effect behouden. Opzij gevouwen oogt het open zonder storende stijlen. Het systeem realiseert met zijn smalle profielen een fijnmazig aanzicht. De materialen garanderen een hoge dichtheid tegen regen en wind. Speciale scharnierpennen worden ingezet als reinigingsbeslag, zodat de vouwdelen van binnenuit te reinigen zijn. 

De modulaire bouwwijze overtuigt door maatwerk en zijn veelvoud aan ontwerpmogelijkheden, zodat het aan de complexe wensen van architecten en bouwers kan voldoen.

Solarlux heeft zich als doel gesteld architecten en bouwondernemingen bij de complexe bouwplanning en -afwikkeling te ondersteunen. Voor een vlekloze coördinatie is het noodzakelijk een competente partner te hebben. Dit is vaak voor veel opdrachtgevers een beslissende economische en ontlastende factor.

Meer informatie: www.solarlux.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Kozijnadvies Kozijnadvies aanvragen

Profiteer met uw VvE nu ook van de uitgebreide subsidiemogelijkheden.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Indien u kiest voor kunststof kozijnen bespaart u tevens veel geld op schilderonderhoud in de komende jaren waardoor in veel gevallen de terugverdientijd binnen de 10 jaar ligt terwijl de levensduur ruim boven de 20 jaar ligt! In veel gevallen zijn nieuwe kozijnen dan ook per saldo goedkoper dan uw huidige kozijnen laten zitten en ze onderhouden.

Waar bestaat het kozijnadvies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Overzicht van de verwachte kosten
Overzicht van de verwachte terugverdientijd
Wat voor type kozijnen zitten er in uw pand?
Wat voor type glas zit er in uw pand?

Gegevens

Kozijnadvies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.