De regenpijp bekent kleur!

'Regenpijpdesign' is vanaf nu officieel van start gegaan met de verkoop en promotie van unieke decoratieve regenpijpbekledingen op de website.

Gepubliceerd: 15 mei 2011

Architecten houden voor de bouw van woningen rekening met duurzaamheid en degelijke uitstraling van het huis, door het gebruik van materialen als steen, hout, kunststof, etc.

Echter blijft de regenpijp in alle gevallen een ondergeschoven kindje en zodoende een storende factor in het aangezicht van een woning. Daar brengt RegenpijpDesign vanaf nu definitief verandering in ...!

Zij verkopen 'regenpijpsheets', gemaakt van een geheel nieuw ontwikkeld, soepel, sterk en kwalitatief hoogwaardig kunststof, dat zich snel en eenvoudig aan laat brengen op de regenpijp, met een verbluffend resultaat! Er is keus uit 15 originele en verrassende dessins. De sheets worden geleverd met een standaard afmeting van 100 x 25 cm, gebaseerd op standaard regenpijpen, met een buitenmaat diameter van 8 cm.

Met de slogan; 'Stop de vergrijzing in het straatbeeld' voeren zij op dit moment hun landelijke campagne om een zo groot mogelijk publiek in kennis te stellen van dit fantastisch nieuwe en unieke product.

Publicatiedatum: 15 mei 2011
Meer informatie: www.RegenpijpDesign.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.