..........
shadow_fix

De regenpijp bekent kleur!

'Regenpijpdesign' is vanaf nu officieel van start gegaan met de verkoop en promotie van unieke decoratieve regenpijpbekledingen op de website.

Architecten houden voor de bouw van woningen rekening met duurzaamheid en degelijke uitstraling van het huis, door het gebruik van materialen als steen, hout, kunststof, etc.

Echter blijft de regenpijp in alle gevallen een ondergeschoven kindje en zodoende een storende factor in het aangezicht van een woning. Daar brengt RegenpijpDesign vanaf nu definitief verandering in ...!

Zij verkopen 'regenpijpsheets', gemaakt van een geheel nieuw ontwikkeld, soepel, sterk en kwalitatief hoogwaardig kunststof, dat zich snel en eenvoudig aan laat brengen op de regenpijp, met een verbluffend resultaat! Er is keus uit 15 originele en verrassende dessins. De sheets worden geleverd met een standaard afmeting van 100 x 25 cm, gebaseerd op standaard regenpijpen, met een buitenmaat diameter van 8 cm.

Met de slogan; 'Stop de vergrijzing in het straatbeeld' voeren zij op dit moment hun landelijke campagne om een zo groot mogelijk publiek in kennis te stellen van dit fantastisch nieuwe en unieke product.

Publicatiedatum: 15 mei 2011
Meer informatie: www.RegenpijpDesign.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam