Anthracite bij Betafence: een kijk op de hedendaagse woonomgeving

De tuin is een verlengstuk van de hedendaagse woning. Het spreekt voor zich dat ook de omheining mee evolueert met actuele woon- en architectuurtrends. Betafence heeft dat goed begrepen.

Gepubliceerd: 24 april 2009

'Antrachic' is de verzamelnaam voor alle stijlvolle omheiningen in antracietgrijs, nu gebundeld in een overzichtelijke folder!

De tuin in stijl

Met 'Antrachic' kiest u voor een moderne combinatie van afscherming en stijlvol wonen. Het elegante antracietgrijs geeft net dat ietsje meer cachet aan de omheining en past perfect bij hedendaagse bouwmaterialen. Zowel de klassieke paneelafsluiting Bekafor Classic, het decoratieve paneelafrasteringssysteem Bekafor Prestige als Pantanet Family, de afrastering uit geplastificeerd gelast gaas op rollen, worden voortaan aangeboden in antracietgrijs. En uiteraard zijn ook de poorten, palen en toebehoren beschikbaar in dezelfde tint. Deze innovatie speelt trouwens in op de resultaten van de enquête die Betafence hield in tal van winkelpunten en waarbij maar liefst 59% van de bevraagde consumenten de voorkeur gaf aan antracietgrijs voor de omheining.

De omheining vlot geplaatst

De Pantanet- en Bekafor-systemen die in de Antrachic-folder op een rijtje worden gezet, munten uit in gebruiksvriendelijkheid. Voor een vlotte montage volstaat het om de installatiegids te raadplegen of even te surfen naar de Betafence-website (www.betafence.com) en er de handige montagefilmpjes te bekijken.

Over Betafence

Betafence is wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen. Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen en landbouw. Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen. Betafence telt 2000 medewerkers en heeft 13 productievestigingen in 11 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Publicatiedatum: 24 april 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.