..........
shadow_fix

Kant & klaar groen

Een fris groene woonomgeving geeft een gezond en aangenaam gevoel.

Om uw tuin- en erfafscheiding te voorzien van 'levend' groen zult u meestal enkele jaren moeten wachten totdat de hagen volwassen en dicht gegroeid zijn. Een houten schutting zorgt wel voor de nodige privacy, maar heeft vaak een wat kille uitstraling. De Kant & Klaar Haag van Mobilane is daarom een ideale oplossing: een voorgekweekte, levende, groene en dichte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. En dat al na een half dagje werk!

Noviteiten

De Nederlandse producent Mobilane heeft haar collectie uitgebreid met diverse nieuwe soorten Kant & Klaar Hagen. Zo zijn er nu verschillende formaten verkrijgbaar (variërend van 100 cm tot 220 cm hoogte) en zijn er meer haagsoorten verkrijgbaar (o.a. nieuwe klimopsoorten, vuurdoorn en beuk). Tevens introduceerde Mobilane begin dit jaar Mobiroof: een eenvoudig zelf te plaatsen kant en klaar ecodak van sedumplanten.

Voorsprong

Zeker voor een nieuwe, kale tuin of bij een tuinrenovatie is de Kant & Klaar Haag een uitkomst. De hagen zijn 2 jaar lang professioneel gekweekt en zijn optimaal geschikt voor onmiddellijk gebruik. Bijkomend voordeel; de haagpanelen kunnen in alle jaargetijden geplant worden in tegenstelling tot losse plantjes die slechts in voor- en najaar de grond in kunnen.

Toepassingen

Kant en Klaar Hagen kun je naast erfafscheiding ook gebruiken voor tal van andere toepassingen. Zo kan je er meteen tuinkamers mee maken, kliko's uit het zicht onttrekken, een tuindouche of zwembad afschermen en kan je een groene garage creëren. Een Kant & Klaar Haag kan natuurlijk ook als groene beschutting op balkon of terras worden toegepast en is daarom tevens leverbaar in een hardhouten bak.

Meer informatie: www.mobilane.nl

 • Groenonderhoud

  tuin

  Wellicht hebt u als Vereniging van Eigenaren een stuk eigen grond met een gemeenschappelijke tuin, een binnentuin of een daktuin. Het onderhouden van het gezamenlijke groen is vaak een behoorlijke inspanning voor de bewoners.

 • Felix Clercx introduceert Buitenparket

  tuin

  B.V. Handelsonderneming van Felix Clercx introduceert in haar tuinprogramma 2009 een nieuw hardhouten terrassysteem: Buitenparket.

 • Het stukje buiten

  balkon

  Balkons bepalen het uitzicht van een gebouw en verhogen de verkoopwaarde aanzienlijk. Het balkon vormt een belangrijk onderdeel van de appartementen omdat de vraag naar woonruimtes met balkon ofwel buitenruimte groot is.

 • Alle duiven op de Dam...

  ongedierte

  Duiven kunnen behoorlijke problemen veroorzaken. Gelukkig zijn er middelen die gebruikt kunnen worden om die overlast te minimaliseren.

 • Groen verdient Groenkeur

  tuinonderhoud

  Terreininrichting en groenonderhoud hebben effect op de uitstraling van een appartementencomplex. Groenkeur biedt Verenigingen van Eigenaren en beheerders van deze verenigingen de mogelijkheid de kwaliteit van het groen te meten.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam