..........
shadow_fix

Meer ruimte met het FAKRO balkondakraam

Meer ruimte met het FAKRO balkondakraam

Het FAKRO balkondakraam combineert twee raamvleugels in één. Dit maakt het mogelijk het bovengedeelte te openen tot een hoek van 45? en het ondergedeelte naar voren uit te klappen. Zo creëert u in een handomdraai extra ruimte. Vanaf heden is deze productlijn leverbaar in een nieuwe breedtemaat van 114 cm. Hierdoor creëert u eenvoudig nóg meer leefruimte.

Uniek aan het ontwerp van FAKRO’s balkondakraam zijn de geïntegreerde balustrades. Deze verdwijnen bij sluiting geheel in de raamconstructie. Dit geeft een esthetisch strakkere uitstraling en zorgt voor een langere levensduur, de elementen worden immers niet blootgesteld aan schadelijke weersinvloeden. Het raam is voorzien van een geïntegreerd ventilatierooster, zo ventileert u ook in gesloten stand de ruimte. Beide raamvleugels zijn voorzien van P2A veiligheidsglas, inclusief zelfreinigende buitencoating. Aanvullende reiniging is mogelijk middels de reinigingsstand.

Het FAKRO FGH-V balkondakraam is uit te breiden met zowel binnen- als buitenzonweringen en is standaard leverbaar in de maten 78x255cm, 94x255cm en nu ook in de maat 114 x 255cm. Montage is mogelijk in een dakhelling van 35°-55°.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam