Mensen en VvE's helpen met schade

Brand, lekkage, waterschade, stormschade, contaminatie...of het nu gaat om een VvE, woning of wat er in staat: het is belangrijk dat de schade niet erger wordt en zo snel mogelijk wordt hersteld. Met persoonlijke aandacht voor de mensen erachter.

Geplaatst door: BELFOR Nederland BV

Bij BELFOR draait alles om het helpen van mensen en VvE's met schade. Patriculieren, bedrijven en natuurlijk VvE's weten dan ook dat bij ons hun schade in goede handen is. En dat geldt ook voor verzekeraars, adviseurs, schade-experts en woningcorporaties. Want wij bieden gemak, zekerheid en rust. Maar ook: een lage schadelast en de beste kwaliteit. Met experts en innovatieve oplossingen. Wat zijn uw behoeftes? 

De schadestop
Dit is de eerste stap: zorgen voor de veiligheid van mensen en dieren en meer schade, door bijvoorbeeld vocht of vervuiling, te voorkomen of te beperken. Daarnaast leggen we direct de schade vast met een camera voor de verzekeraar en de schade-expert. 

Gebouw en inhoud
Vervolgens pakken we de vervuiling en de schade aan, ook op onbereikbare plekken. Zo voorkomen wij stank, schimmel, bacterien en corrosie. Wij zijn voor u in de volgende situaties inzetbaar:

Bij BELFOR bent u altijd verzekerd van hulp bij schade!

Meer weten?
Wilt u weten wat wij voor uw VvE kunnen betekenen? Neem dan contact op met Natasja den Otter

Direct een schade melden?
Dat kan gemakkelijk via schade@nl.belfor.com 

Bedrijvengids Geplaatst door
BELFOR Nederland BV

BELFOR Nederland BV

Industrieweg 15, 3044 AS  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van BELFOR Nederland BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.